Miele wasmachines

Edition 111-serie

Al op de eerste wasmachines van Miele stond de tekst ‘Immer besser’. Een slogan die sindsdien de filosofie van de onderneming is. Het nu al 111 jaar durende succesverhaal onderstreept Miele met speciaal uitgevoerde jubileummodellen. Deze was- en droogautomaten uit de Edition 111-serie onderscheiden zich door de veelheid aan bijzondere specificaties in combinatie met een zeer aantrekkelijke prijsstelling. Bovendien krijgt de consument bij aankoop van een Edition 111-wasautomaat vanaf 15 oktober tot en met 15 december 2012 een Miele-stofzuiger cadeau.

Kwaliteit in alle opzichten
Het familiebedrijf Miele & Cie. KG is in Europa één van de marktleiders op het gebied van huishoudelijke apparatuur. Deze positie heeft het bedrijf voor een belangrijk deel verworven dankzij de hoge kwaliteit van haar producten en de constante drang naar beter. Uitgangspunt hierbij is de slogan 'immer besser' (er is geen betere) die door de oprichters Carl Miele en Reinhard Zinkann in 1901 op hun eerste wasmachine met houten kuip werd geschreven. Anno 2012 - 111 jaar verder - produceert Miele de meeste moderne apparaten voor huishoudelijk en professioneel gebruik.

Veel innovaties
De eerste wasmachine met houten kuip in 1901 was de eerste, maar zeker niet de laatste innovatie van Miele. Uit de fabrieken van Miele rolden onder meer de eerste wasmachine met aangebouwde elektromotor (1913), de eerste elektrisch aangedreven huishoudwasmachine van Europa (1929), de eerste afwasautomaat (1960) en een wereldprimeur met de eerste was- en droogautomaten met volledig elektronische programmering en besturing (1989). In 2001 introduceerde Miele nog de unieke en gepatenteerde SoftCare-trommel, die ervoor zorgt dat kleding langer mooi blijft.

Most trusted brand
Juist in economisch moeilijke tijden hechten consumenten meer waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Kort geleden nog hebben consumenten in Duitsland, Oostenrijk, Portugal, België en Nederland Miele opnieuw gekozen tot het betrouwbaarste merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur. (‘Most Trusted Brand’). In de merkenranglijst van onderzoeksbureau GfK en andere partners staat Miele op de derde plaats in de categorie ‘Beste productmerk’ (achter Apple en Nivea). Bovendien is de familieonderneming ervan overtuigd dat zij - met de producten die op korte en lange termijn worden geïntroduceerd - in staat zijn door alle conjunctuurcycli heen groeicijfers te realiseren.

Edition 111-modellen
Met maar liefst 111 jaar ervaring heeft Miele een aanzienlijke competentie opgebouwd op het gebied van wassen. Voor Miele reden genoeg om vanaf 1 oktober 2012 een aantal tijdelijk verkrijgbare en aantrekkelijk geprijsde jubileumapparaten te introduceren: de Edition 111 was- en droogautomaten. Stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige Miele-apparaten die alles bieden wat van een Miele verwacht mag worden. Zo beschikt het topmodel uit de Edition 111-serie over een beladingscapaciteit van 8 kg, een bijzonder stille FU-motor en de SteamCare-functie, die voor 50% minder strijktijd zorgt. De droogautomaat met warmtepomptechnologie én een beladingscapaciteit van 8 kg uit de Edition 111-serie is veiliger voor kleding door 25% lagere droogtemperaturen en levert een jaarlijkse besparing op tot wel € 99,- op energiekosten.

Stofzuiger cadeau
Naast de attractieve prijsstelling van de Edition 111-wasautomaten krijgt de consument vanaf
15 oktober tot en met 15 december 2012 ook nog eens de Miele-stofzuiger S 2111 ter waarde van € 169,00* cadeau. Deze lavagrijze stofzuiger beschikt over een krachtige en energiezuinige motor met een motorvermogen van 1.600 Watt, een air-clean-filter voor zuivere uitblaaslucht en een tweedelige, roestvrijstalen zuigbuis. Meer informatie over de actie, de actievoorwaarden en over het verzilveren van het desbetreffende actievoordeel is terug te vinden op www.miele.nl.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist