Miele koelkasten

K 10.000 series


Miele introduceert een serie vrijstaande koel- en diepvrieskasten, waarbij twee koel-diepvriescombinaties zijn uitgevoerd met een actief-air-clean-filter. Dit speciale filter, dat zich achterin de koelkast bevindt, neutraliseert sterke, hinderlijke luchtjes van bijvoorbeeld kaas of vis.

Geen nare luchtjes

Met de introductie van de K 10.000-serie levert Miele voor elk doel de juiste koel- en/of diepvrieskast. Zo heeft Miele tafelmodellen, kastmodellen, dubbeldeursmodellen, koel-diepvriescombinaties en diepvrieskasten in haar assortiment. Afhankelijk van het model zijn de koel- en diepvrieskasten voorzien van een aantal bijzondere functies. Wat direct opvalt aan een aantal modellen is het actief-air-clean-filter. Het filter bestaat uit actieve koolstof en chitosan (biologisch afbreekbaar materiaal). Beide onderdelen binden de geuren en zorgen voor een aangenaam klimaat in de koelruimte. Om de zes maanden moet het actief-air-clean-filter worden vervangen.

Levensmiddelen langer houdbaar

levens­middelen (bijvoorbeeld na het boodschappen doen) snel kunnen worden gekoeld respectievelijk ingevroren, dragen eraan bij dat smaak en vitaminen van levensmiddelen beter be­waard blijven. 

Comfortabele en eenvoudige bediening

Een aantal koel- en diepvrieskasten uit de nieuwe K 10.000-serie is voorzien van TouchControl-bediening. Een overzichtelijk display met sensortoetsen zorgt voor een comfortabele en eenvoudige bediening. Door het aanraken van de gemarkeerde sensortoetsen worden de gewenste functies ingesteld. Zo kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Comfortabel is ook de nieuwe SoftClose-deursluiting. Zelfs bij een volle belading van de binnendeur wordt de beweging gedempt en sluit de deur automatisch vanaf een hoek van 30 graden. Ook het NoFrost-systeem draagt bij aan meer gemak, want dankzij een continue luchtcirculatie tijdens het koelen wordt ijsvorming voorkomen en hoeft het vriesge­deelte nooit meer ontdooid te worden.


Kijk voor meer informatie op: www.miele.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist