Liebherr koel- en wijnklimaatkasten

tweemaal bekroond

De wijnklimaatkast WTes 5872 en Side by Side combinatie SBSes 8283 zijn met de Interior Innovation Award 2013 in de productcategorie “Keuken en huishouden” bekroond.

Deze prijs is in 2002 door de adviescommissie voor Design op de imm cologne in het leven geroepen en geldt wereldwijd als een van de meest gerenommeerde Design prijzen.

De Interior Innovation Award staat voor innovatieve ideeën en optimale prestaties op alle productgebieden in de inrichtingsbranche. De award is op 13 januari 2013 in Köln uitgereikt. Beoordelingscriteria voor de jury zijn: gebruikswaarde, ergonomie, totaalconcept, functionaliteit & gebruiksgemak, afwerkingskwaliteit, graad van innovatie, levensduur, marketingconcept en innovatie, milieucompatibiliteit & -kwaliteit, productesthetiek, veiligheid en toegankelijkheid.

Een moderne wijnkast biedt gebruiksgemak, stijlvol design en de mogelijkheid om wijnen onder de beste omstandigheden (op drinktemperatuur) te bewaren.

De wijnklimaatkast WTes 5872 is dankzij verbeterde techniek nog efficiënter, stiller en biedt ruimte aan meer flessen. Speciale gedempte componenten, naast het trillingsvrij ophangen van de compressor zorgen er voor dat de wijnkast zeer stil is.

De verschillende formaten van de wijnzones bieden extra flexibiliteit. Uw favoriete wijn kunt u op ieder moment op de juiste drinktemperatuur serveren. De temperatuur is in de verschillende zones onafhankelijk van elkaar in te stellen tussen +5°C en +20°C.

Voor het lang en vers bewaren van levensmiddelen is de Side by Side combinatie SBSes 8283 de ideale combinatie. De SBSes 8283 biedt een reeks aan innovatieve details met vier klimaatzones en een IceCenter in de deur.

Een groot koelgedeelte met LED lichtzuilen en BioFreshPlus techniek maakt extra lang genieten van verse levensmiddelen mogelijk. In de drie op telescooprails lopende BioFresh laden kunnen levensmiddelen tot 3x langer dan in het normale koeldeel worden bewaard.

Het NoFrost vriesdeel biedt professioneel invriesvermogen. Dankzij NoFrost worden levensmiddelen niet meer met rijp bedekt en hoeft u nooit meer te ontdooien. Het IceCenter met LED verlichting beschikt over een tapmechanisme voor ijsblokjes, crushed-ice en koel water. Voor een optimale kwaliteit is in het koeldeel een waterfilter geïntegreerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist