Kitchenaid

Altijd een schone aanrecht


Echt een uitvinding voor de enthousiaste thuiskok: de In-Sink vaatwasser van KitchenAid. Een afwasautomaat die in de spoelbak van het aanrecht is geïntegreerd. Afwassen tijdens het uitgebreide koken is niet meer nodig, alles verdwijnt in de In-Sink vaatwasser.  Kleine hoeveelheden, zoals glazen, bestek, kookgerei en pannen kunnen zonder probleem afgewassen en gedroogd worden in de In-Sink dat in de gootsteen past. Echt een uitvinding voor de enthousiaste thuiskok: de In-Sink vaatwasser van KitchenAid.
Echt een uitvinding voor de enthousiaste thuiskok: de In-Sink vaatwasser van KitchenAid. Een afwasautomaat die in de spoelbak van het aanrecht is geïntegreerd. Afwassen tijdens het uitgebreide koken is niet meer nodig, alles verdwijnt in de In-Sink vaatwasser.  Kleine hoeveelheden, zoals glazen, bestek, kookgerei en pannen kunnen zonder probleem afgewassen en gedroogd worden in de In-Sink dat in de gootsteen past. De In-Sink afwasautomaat is heel wat sneller dan de klassieke vaatwassers en buitengewoon flexibel: is er toch plaats nodig in de gootsteen, dan verwijder je eenvoudig het toestel en zo creëer je weer een dubbele gootsteen. Bovendien kun je de deksel van de In-Sink dienst laten doen als werkblad.

De In-Sink is een mooi voorbeeld van het innovatievermogen van KitchenAid. Aandacht voor de behoeften van de kok staan hierin centraal.

Kijk voor meer informatie op: www.kitchenaid.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist