Kitchenaid Vaatwassers

Stil stomen met Pro-steam


Innovatie, een uniek design en professionele resultaten. Dat zijn de troeven van het gerenommeerde KitchenAid. De gloednieuwe stoomvaatwasser PRO-Steam past helemaal in dat plaatje. Zijn unieke stoomfunctie maakt korte metten met het hardnekkigste vuil en beschermt tegelijk je kostbare, delicate vaat. Leuk detail: een fraaie led-verlichting geeft aan of de machine nog in werking is. Kortom: geen vergissingen, wel een onberispelijk schone vaat!

Steam at work
De PRO-Steam is uitgerust met een even handige als innovatieve sensortechnologie. De sensor meet de troebelheid van het water en kan de grove deeltjes in het water detecteren. Hij past zijn programma aan op wat hij aantreft. Zijn de hoekjes van een aangekoekte lasagneschaal nog niet schoon dan wordt de wascyclus verlengd en de watertemperatuur verhoogd. Kortom met de PRO-Steam heb je altijd een schone vaat! Bij een minder vuile vaat wordt het programma juist ingekort, waardoor tijd, energie en water wordt bespaard.

Andere grote troef is de stoomfunctie die automatisch geactiveerd wordt als je het sensorprogramma inschakelt. Concreet: de waterdruk neemt af tijdens de hoofdwasfase en de temperatuur stijgt tot 60°C à 62°C waardoor er stoom ontstaat in de vaatwasser. De stoom weekt de hardnekkige etensresten gemakkelijk los en zo wordt zelfs de vuilste vaat onberispelijk schoon!

 

Meer nog, uit onderzoek blijkt dat de nieuwe PRO-Steam van KitchenAid tot 13 procent schoner wast dan een gemiddelde klasse A-vaatwasser. Bovendien behandelt

stoom delicate vaat met meer zachtheid dan water. Handig detail: de PRO-Steam projecteert een led-signaal op de keukenvloer als de gekozen wascyclus beëindigd is. Gedaan dus met de vaatwasser te vroeg te openen...

Naast de nieuwe PRO-Steam omvat het vaatwasassortiment van KitchenAid ook nog: In-SinkTM (in de spoelbak geïntegreerde afwasautomaat om tijdens het koken te kunnen afwassen), enkele en dubbele vaatwaslade.

Kijk voor meer informatie op: www.kitchenaid.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist