Kitchenaid afwasautomaten

Eertse design at work award


Op 20 oktober, tijdens Interieur 2008, presenteert de internationale jury de winnaars van de eerste Design at Work Awards. In ‘wonen’, een van de zes categorieën, werd de laureaat voor het meest innovatieve concept KitchenAid, met een unieke afwasautomaat.


‘In-sink™’, zo heet de enige afwasautomaat op de markt die je thuis in de keukenspoelbak kan integreren. Een vooral functionele innovatie, waarmee je tijdens het koken allerlei kookgerei handig en snel kunt afwassen. Het roestvrij stalen deksel biedt dan nog eens extra werkbladruimte. Naast handigheid en flexibiliteit heeft In-sink™ ook een ecologische troef: hij verbruikt 20% minder water en 30% minder energie dan een klassiek toestel. Overige nieuwigheden zijn de antibacteriële spoeling en de droogtechnologie ‘Flash Dry’ (op het eind van de cyclus opent het deksel zich automatisch zodat damp kan ontsnappen en het vaatwerk snel en efficiënt drogen).

Onder de slogan ‘Visualisatie van Innovatie’ ligt In-sink™ helemaal in lijn met de criteria, namelijk dat ‘onzichtbare performantie’ even aantrekkelijk is als de ‘fysische vorm’. De jury had ook aandacht voor ‘goed design als balans tussen waarde en kost’ en was beducht voor de gevallen waar design enkel gebruikt werd als ‘marketing concept‘. In het juryrapport klinkt het voor de In-sink™: “de keuze voor de KitchenAid vaatwasser in Wonen was unaniem, omwille van de integratie van functies en verhoogd gebruiksgemak.”

Die internationale jury bestaat uit de designautoriteiten Philippe Picaud (directeur design Decathlon, FR), Brigitte Borja de Mozota (professor design Brunel University, UK), Paul Mijksenaar (visually oriented design&information systems, NL), Adam Gudrum (designer, AU), Axel Enthoven (designer Enthoven Associates, BE).

Kijk voor meer informatie op: www.kitchenaid.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist