Hoover Wasautomaten

Zwart witgoed


Dat ‘witgoed’ niet per definitie wit hoeft te zijn, bewijst Hoover met zijn zwarte wasautomaat en condensdroger. De satijnzwarte kleur geeft een onverwacht chique uitstraling aan doorgaans sobere apparatuur. Daarom hoeven ze wat Hoover betreft niet langer te worden verbannen naar de zolder of bijkeuken.  Doordat beide apparaten bijna als een tweeling op elkaar lijken, vormen ze samen een mooi geheel. Bovendien lijkt de was er nóg witter uit te komen.

De zwarte Hoover wasautomaat is zowel geschikt voor grote wasjes als kleine wasjes. Voor de grote was heeft hij een capaciteit van maar liefst 8 kilo. De extra grote en hoge vulopening is hierbij extra handig. Ook kleinere wassen zijn geen probleem, want de Flexiload-sensoren meten hoeveel wasgoed er in de machine zit en passen de tijdsduur van het programma en het energie- en watergebruik hierop aan. Daarnaast heeft de wasautomaat onbalansherkenning, schuimdetectie en een overloopbeveiliging.

 

Dankzij de inverter motortechnologie is het apparaat verrassend stil, ook wanneer hij centrifugeert op het maximum van 1400 toeren.

Snel droog

Vanuit de wasautomaat kan de was direct en in zijn geheel de condensdroger in. Ook deze heeft namelijk een capaciteit van 8 kilo en bijbehorende grote vulopening. Zo is de complete was snel weer droog. Naast diverse standaardprogramma’s kent de Hoover elektronische condensdroger twee speciale instellingen: ‘Easy iron’, waarmee het wasgoed na het drogen makkelijker gestreken kan worden , en ‘delicaat’ voor wasgoed dat een zeer zorgvuldige behandeling verdient. Het handige kinderslot ten slotte voorkomt ongewenste ongelukken in het huishouden.


Kijk voor meer informatie op: www.hoover.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist