Hoover Koel/vries combinaties

Big Black Beautys


Veel ruimte, ‘n krachtige uitstraling en slimme functionaliteit. Dat zijn de opvallende karaktertrekken van de nieuwe All Black Hoover Cool koel/vriescombinatie en vaatwasser van Hoover. Met deze zwarte ‘beauty’s’ onderstreept de fabrikant glashelder haar Amerikaanse ‘roots’.

 

De All Black koel/vriescombinatie is een echte eyecatcher. In de eerste plaats door de satijnzwarte kleur in combinatie met ALU-deurgrepen. Daarnaast geven de ‘bol’ vormgegeven deuren de Hoover Cool een verrassend sterk uiterlijk. Dit oogt niet alleen mooi aan de buitenkant, maar is tegelijkertijd functioneel van binnen. Want de deurvakken bieden veel extra ruimte om meer verse producten binnen handbereik te bewaren. En dat is handig, wanneer er bijvoorbeeld meerdere gasten aan tafel worden verwacht. In totaal herbergt de koel/vriescombinatie maar liefst 282 liter inhoud, het speciale versvak (0 tot 3º) en NoFrost technologie waardoor ontdooien van het vriesvak tot het verleden behoort. 

 

 

Wijnkoeler

Uniek aan de All Black koel/vriescombinatie is de wijnkoeler. Met behulp van apart in te schakelen luchtblazers kan de gebruiker een wijnrekje met twee flessen razendsnel koelen. En als het écht koel moet, kan dat in het 74 liter grote vriesgedeelte. Dankzij de drie transparante vrieslades kan de gebruiker moeiteloos alle producten terugvinden.

Vaatwasser met 15 couverts

Ook de All Black vaatwasser is een ruimtetopper. Bieden de meeste vaatwassers plaats aan twaalf couverts, de Blackline kan er vijftien aan! Om die grote ruimte extra efficiënt in te vullen, is de onderste korf extra groot en de bovenste korf in hoogte verstelbaar. Met vier programma’s en vier wastemperaturen kan de consument alle kanten op. En op het juiste moment, dankzij de ‘uitgestelde start’. De vaatwasser heeft slechts 13 liter nodig om een volledige vaat schoon te maken en gebruikt daardoor veel minder water dan een doorsnee handafwas.


Kijk voor meer informatie op: www.hoover.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist