Gaggenau koel- en vriesapparatuur

Vario 200

Flexibeler, gebruiksvriendelijker en zuiniger: dat zijn de voordelen die de koel- en vriesapparatuur uit de nieuwe Vario 200-serie van Gaggenau kenmerken. Deze nieuwe serie topproducten voldoet aan iedere behoefte op het gebied van koelen, vriezen en bewaren. Het designmerk Gaggenau geeft hiermee gestalte aan een slim concept voor optimaal ruimtegebruik, waarbij doordachte vormgeving wordt gecombineerd met uiterst geavanceerde techniek en indrukwekkende efficiëntie.Het modulaire systeem van de Vario 200-serie bestaat uit tien koel- en vriesapparaten en koel-/vriescombinaties. De ruime netto-inhoud van maximaal 306 liter wordt mogelijk gemaakt doordat het aggregaat is geplaatst in het voetstuk achter de plint (sokkel) van het keukenmeubel. In combinatie met het zeer lage energieverbruik (A++) stelt Gaggenau met de Vario 200-serie nieuwe normen op koel- en vriesgebied.

Ruimte voor oplossingen op maat.
Alle modellen in de Vario 200-serie passen als volledig integreerbare inbouwapparaten in de 60 cm brede standaardnis. Afhankelijk van de beschikbare ruimte zijn de apparaten naar keuze verkrijgbaar in een hoogte van 140 of 178 cm. Als ‘side-by-side'-combinatie kan een aantal koelkasten en vriezers ook direct naast elkaar worden ingebouwd. Uitrusting zorgt voor meer gebruiksgemak. Buitengewoon gebruiksgemak wordt geboden door de modellen met ingebouwde verskoelzone, waarin een temperatuur rond 0°C zorgt voor een bijzonder lange houdbaarheid van verse levensmiddelen. De doorzichtige materialen en gelijkmatige, LED-verlichting zorgen bij alle modellen voor optimaal zicht op de producten. Met volledig uitschuifbare plateaus en lades zijn de levensmiddelen altijd gemakkelijk toegankelijk en dankzij het gedempte sluitsysteem glijden de deuren met minimale krachtsinspanning gecontroleerd weer dicht.

Nieuw: Gastronorm-inzetbakken.
Nieuw is dat de koelruimte is voorzien van een plateau met meerdere niveaus en een geïntegreerde voorziening voor Gastronorm-inzetbakken. Het plateau kan daardoor tevens plaats bieden aan producten van uiteenlopende hoogte, die nu zo efficiënt mogelijk kunnen worden bewaard en minimale ruimte innemen. Gastronorm-bakken zijn hygiënische, roestvrijstalen inzetbakken, verkrijgbaar in verschillende standaardformaten,
die een essentieel onderdeel vormen van elke professionele keukenuitrusting. Dankzij de innovatieve integratie van deze inzetbakken in de koelkast kan de gebruiker nu voor het eerst gerechten bereiden, bewaren, vers houden en aan tafel serveren met behulp van één en dezelfde bak. Het Gastronorm-systeem van Gaggenau bestaat uit een set roestvrijstalen bakken en een aluminium braadslede en kan in combinatie met talloze
Gaggenau-apparaten worden gebruikt, van inductiekookplaten tot bakovens, stoomovens, combi-stoomovens en warmhoudlades uit de 200-serie.

Met innovatieve oplossingen voldoet de Vario 200-serie aan nieuwe behoeften en biedt daarmee de perfecte introductie tot de Gaggenau-wereld van het professionele koelen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist