Etna wasmachines en -drogers

Geheel nieuwe productgroep

ETNA is al 155 jaar een begrip in keukenapparatuur. Het nuchtere, oer-Hollandse merk introduceert dit najaar, na intensief onderzoek en productontwikkeling, een geheel nieuwe productgroep wassen en drogen. De vier wasmachines en twee wasdrogers kenmerken zich, net als het brede assortiment keukenapparatuur, door optimaal gebruiksgemak en betaalbaar design. ETNA presenteert met deze introductie nu een compleet aanbod in het witgoedsegment.Vier wasmachines

ETNA biedt een keuze uit vier energiezuinige wasmachines met 1200 of 1400 toeren. Het centrifugetoerental is instelbaar, wat handig is voor fijne was en tere kleding. Het vulgewicht is 5 of 6 kg. De machines, met een laag waterverbruik, beschikken standaard over 15 verschillende programma's met praktische opties voor extra water, anti kreuk, ECO of intensief. De grote deur kan extra ver open. Met de wasmachines van ETNA kunnen consumenten dag in dag uit genieten van een fris en schoon wasresultaat. De adviesprijzen variëren van € 449,- tot € 549,-.

Twee wasdrogers
De wasdrogers van ETNA zijn erg makkelijk in gebruik en hebben een ruime capaciteit van 6 of 7 kg. Kleding, beddengoed en handdoeken kunnen in een handomdraai weer worden gebruikt. Er zijn twee verschillende drogers. Een wasdroger met luchtafvoer die over 4 programma's beschikt en een condensdroger met elektronische vochtmeting, 11 programma's en een display met uitgestelde startfunctie. De adviesprijs van de luchtafvoerdroger bedraagt € 399,- en de condensdroger € 549,-.

Betaalbare kwaliteit
Al sinds de oprichting in 1856 staat innovatie bij ETNA hoog in het vaandel. Het A-merk biedt een complete range keukenapparatuur. Van kookplaten, fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten, (combi)magnetrons, (stoom)ovens en vaatwassers. ETNA onderscheidt zich met slimme, functionele en kwalitatieve apparatuur in het lagere prijssegment. ETNA brengt hierdoor kwaliteit binnen handbereik van een brede groep consumenten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist