Etna Vaatwassers

Garant voor topprestaties


Steeds meer Nederlanders verkiezen een vaatwasser boven zelf afwassen. Voor prijsbewuste consumenten introduceert ETNA deze zomer een nieuwe, luxe lijn vaatwassers onder de naam Avance. De nieuwe vaatwassers hebben een flexibele indeling en zijn energiezuinig, geluidsarm en erg makkelijk te bedienen. Topprestaties zorgen in een handomdraai voor een schone en frisse vaat. De advies-prijzen variëren van € 879,- tot € 1.169,- inclusief vijf jaar kwaliteitsgarantie.     

Energiezuinig én geruisloos

De ETNA vaatwassers uit de Avance lijn beschikken over het energielabel AAA. Hierdoor zijn de vaatwassers uiterst energiezuinig en garanderen een optimaal was- en droogresultaat.                  

De vaatwassers hebben bovendien een geluidsniveau dat varieert van slechts 45 dB(A) tot maximaal 50 dB(A). Dit betekent dat ze geruisloos de vaat reinigen; ideaal wanneer een vaatwasser in een open keuken wordt geplaatst.

Flexibele indeling voor extra grote vaat 

De ETNA vaatwassers uit de Avance lijn zijn zeer flexibel in te richten. De vaatwassers zijn namelijk uitgerust met verstelbare bovenkorven en neerklapbare rekjes in de onderkorven.       

De bovenkorven zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar, zonder dat deze uit de rails moeten worden gehaald, zelfs wanneer de vaatwasser geladen is. Grote pizzaborden en hoge wijnglazen kunnen nu makkelijk in een ETNA vaatwasser worden geplaatst.

Kurkdroge vaat, zonder hete damp

Alle Avance vaatwassers beschikken over een actief droogsysteem. Dit gesloten systeem voert de hete damp af via een speciaal afkoelsysteem, waardoor de hete damp condenseert. De gecondenseerde waterdruppels komen weer in de kuip van de vaatwasser terecht, waarna ze worden afgevoerd. Zo wordt de vaat altijd perfect gedroogd en is direct klaar voor gebruik, zodat er na het openen van de deur geen hete damp uit de vaatwasser ontsnapt.  

Geschikt voor alle vaatwastabletten

Het meest luxe model uit de Avance lijn, het model AFI8527, beschikt eveneens over een multi-tablet-functie. Deze functie garandeert altijd het beste wasresultaat, ongeacht het type vaatwastablet dat wordt gebruikt. Het model AFI8527 is bovendien voorzien van zeven programma’s: voorspoelen, glas, delicaat, spaarprogramma, dagelijks, snel en intensief (hygiëne) en is superstil met slechts 45 dB(A).         


Kijk voor meer informatie op: www.etna.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist