Etna inbouwapparatuur

Vrijstaande vaatwasser

ETNA biedt naast inbouwapparatuur ook een brede range vrijstaande keukenapparatuur. Van kookplaten, fornuizen en afzuigkappen tot koelkasten, vriezers en (combi-)magnetrons. Zes nieuwe vrijstaande vaatwassers completeren het assortiment met een keuze uit 45, 55 en 60 cm brede modellen, uitgevoerd in wit of RVS. De vaatwassers zijn geluidsarm, waterbesparend en energiezuinig. De adviesprijzen variëren van € 279,- voor een wit tafelmodel tot € 659,- voor een luxe RVS-uitvoering.

Uitstekende prestaties
Met druktoetsen en LED-indicatie (voor glansspoelmiddel en zoutvoorraad) zijn de vaatwassers eenvoudig te bedienen. Door de ruime inhoud, instelbare korven en neerklapbare rekjes zijn ze erg makkelijk in het gebruik. De 45 en 60 cm brede modellen hebben het energielabel AAA. Naast energiebesparing betekent dit ook een beter was- en droogresultaat. De vaatwassers doen in stilte hun werk en dat is prettig in een open keuken.

Compact tafelmodel (55cm)
Het tafelmodel vaatwasser (model EVW7860WIT) heeft een breedte van 55 cm en is perfect te combineren met een tafelmodel koelkast. Ideaal voor kleine huishoudens of een bijkeuken. De compacte vaatwasser is geschikt voor 6 couverts. Naast de zeer eenvoudige elektronische bediening en een uitgestelde startfunctie, is het tafelmodel voorzien van 6 programma's inclusief een apart 3-in-1 programma. Het waterverbruik voor een volledige vaat is slechts 8,4 liter.

45 en 60 cm brede vaatwassers
De smalle vaatwasser van 45 cm biedt ruimte aan 9 couverts. Het aantal couverts van de vier 60 cm brede modellen varieert van 12 tot maximaal 14 couverts. De vaatwassers zijn uitgevoerd in wit of RVS en hebben een zilverkleurig interieur. Er is een keuze voor een model met 3 of 6 programma's. Het luxe model EVW8261RVS beschikt over een Quick-lift systeem waarmee de hoogte van de bovenkorf verstelbaar is. Erg handig voor grote pizzaborden en hoge wijnglazen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist