electrolux vaatwassers

Inspiration Range

Al meer dan 90 jaar levert Electrolux wereldwijd apparaten aan topklasse restaurants en professionele wasserijen. Met de introductie van de Inspiration range is deze expertise vanaf nu voor iedereen binnen handbereik. Het nieuwe assortiment is ontworpen voor de gewone consument, maar geïnspireerd op de beste professionele apparaten. De vrijstaande apparaten uit de Inspiration range zijn nu te koop, waaronder de was- en droogautomaten, vaatwassers en koelkasten en diepvriezers.

Met de Inspiration range haalt men niet alleen professionele apparaten in huis; Electrolux heeft in de ontwikkeling van haar nieuwste apparaten ook rekening gehouden met de wensen van de consument. Vandaag de dag wil het oog immers ook wat; en dankzij het pure en moderne design, passen de apparaten uit de Inspiration range in praktisch elke interieur. De strakke lijnen en hoogwaardige materialen zijn in elk product terug te zien en creëren een visuele harmonie. Met de nieuwe Inspiration range bereikt Electrolux dan ook de perfecte balans tussen eenvoud, hoogwaardige materialen en “Premium” uitstraling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist