Atag witgoed

luxe inbouwvriezer


ATAG heeft haar brede lijn koel- en vrieskasten uitgebreid met een nieuw model vriezer met een hoogte van 102 cm. De luxe en energiezuinige inbouwvriezer is voorzien van vier transparante laden, elektronische temperatuurregeling en een No Frost functie. Door technische slimmigheden blijven levensmiddelen langer vers en lekker. De adviesprijs voor een inbouwvriezer met sleepdeur systeem (model KS4102CN) bedraagt € 1.299,- en voor het zelfsluitende, makkelijker toegankelijke deur-op-deur model € 1.399,- (KD7102CN).  

Fraaie inbouwcombinaties

De nieuwe vriezer van ATAG heeft een hoogte van 102 cm en is in (half)hoge kasten fraai te combineren met een koelkast van een identieke hoogte. Door de nismaat van 102 cm kunnen, boven de koelkast en vriezer, inbouwapparaten als een combi-magnetron en koffiemachine ergonomisch op ooghoogte worden ingebouwd. Hierdoor ontstaat de ideale apparatenwand met een volledig symmetrisch design.

Energiezuinig

Door een zeer laag energieverbruik is de inbouwvriezer ingedeeld in de zuinigste energieklasse A (sleepdeur) en A+ (deur-op-deur). Dankzij de elektronische regeling blijft de temperatuur nauwkeurig op peil. Na opening of het opbergen van nieuwe eetwaren zorgt de Climat Control functie ervoor dat de juiste temperatuur sneller bereikt wordt. En met de Fast Freeze functie kan een grote hoeveelheid niet gekoelde producten snel worden ingevroren.     

Nooit meer ontdooien

Met de No Frost functie is het niet meer nodig om de vriezer te ontdooien. Een speciale techniek voorkomt ijsvorming. Hierdoor wordt er geen extra energie verbruikt. Producten vriezen niet aan elkaar vast en etiketten blijven leesbaar. Bovendien condenseren de transparante laden van de vriezer niet, zodat de inhoud altijd zichtbaar blijft.

Doordacht interieur

De inbouwvriezer is voorzien van vier praktische, transparante laden van hoogwaardig kunststof. Deze royale, ruimtebesparende laden zorgen voor een goed overzicht. De vriesladen kunnen ver uitgetrokken worden, zonder te kantelen. Daarnaast zijn de naadloze laden eenvoudig te reinigen. De vriezer is leverbaar met een rechts- of linksdraaiende deur.       

Kijk voor meer informatie op: www.atag.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist