ATAG Fast Cooling

side-by-side koel-vriescombinatie

ATAG side-by-side brengt zomerse verfrissing in stijl met Fast Cooling, Fast Freezing, een luxe ijsblokjesmachine en slimme energiebesparende functies, zoals een vakantiestand voor het koelgedeelte. In de zomerperiode en natuurlijk rond het EK Voetbal en de Olympische Spelen is de koelkastdeur tenslotte de meest gebruikte deur in huis.

Met de ATAG side-by-side koel-vriescombinatie kan er in record tempo een voorraaddrankjes gekoeld worden dankzij de Fast Cooling functie. De in stijlvol zwart Grafiet uitgevoerde A+ koel-vriescombinatie heeft bovendien een ijsmachine voor schaafijs, ijsblokjes en fris gekoeld water en is energiebesparend.

FAST COOLING en FAST FREEZING 
Frisdrank, bier en champagne kunnen allemaal extra snel gekoeld worden met de Fast Cooling knop van deze luxe side-by-side ATAG koelcombi. Dankzij deze functie kan tegelijkertijd een grote hoeveelheid blikjes en flessen drank super snel gekoeld worden. De Fast Freeze functie zorgt voor het supersnel invriezen van levensmiddelen zoals zelfgemaakte bitterballen of waterijsjes. Zo heeft u altijd een grote voorraad snacks in huis voor een gezellig sportavond.

IJSBLOKJESMACHINE 
De ijsblokjesmachine werkt volautomatisch op een vaste wateraansluiting, zodat er altijd snel en eenvoudig nieuwe voorraden ijsblokjes en schaafijs aanwezig zijn. De ijsblokjes vriezen niet aan elkaar en zijn altijd van dezelfde kwaliteit. Ook zorgt deze ijsblokmachine voor heerlijk fris gekoeld water.

ENERGIEBESPAREND
Het koelgedeelte uitschakelen als deze leeg is, terwijl het vriesgedeelte blijft functioneren. Dit kan doordat het koelgedeelte apart in te stellen is van het vriesgedeelte. Handig en energiebesparend bij langere afwezigheid tijdens de vakantie.

De zuinige LED verlichting in deze side-by-side koel-vriescombinatie zorgt naast een goed zicht op de levensmiddelen ook voor extra energiebesparing. De No-Frost functie voorkomt ijsafzetting in de vriezer, waardoor ontdooien overbodig is. Dit is niet alleen gemakkelijker, maar het bespaart ook nog eens stroom.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist