Amerikaanse koelkasten

Wie wil dat nou niet?


Een grote en prachtige Amerikaanse koelkast met grote compartimenten voor vriezen en koelen (no-frost) en direct koud water en ijsblokjes zo uit de dispenser in je glas.

Deze koelkasten onderscheiden zich van kasten uit Europa op diverse punten.
Natuurlijk valt het fraaie, vaak RVS-design, direct op en vooral ook de grootte in omvang, maar zeker de ruimte van binnen;  want die is enorm!
Maar het echte verschil zit in het koelsysteem. Amerikaanse koelkasten zijn allen van het no-frost principe, dus geen ijsvorming en werken meestal met 1 compressor voor 2 ruimten en soms wel 6 verschillende koudezones. 
De koude wordt alleen opgewekt in het vriesgedeelte. Vandaar wordt de droge koude lucht met ventilators naar alle uithoeken in de kast geblazen, maar dan wel gecontroleerd en geregeld in

verschillende koudezones (groente / vlees / kaas / vis apart enz.)
Een Amerikaanse koelkast is een echte "organiser". Alles heeft zijn eigen plek in een eigen compartiment, met een eigen temperatuur.
Vanwege het koelsysteem, het transport van koude, is er altijd sprake van een Side-by-Side bouw.Side-by-side is niet alleen handig in gebruik, maar dus tevens een gevolg van het koelsysteem.


voor het aanschaffen van een echte “Amerikaan”. Maar steeds meer telt ook het design, meestal in fraai roestvrijstaal; een sieraad in de keuken of zelfs de huiskamer. Een “chiller” voor dranken met een deurbar, maakt het geheel pas echt super!


Een echte Amerikaan alleen maar voordelen?
Nee, niet helemaal, vanwege de luchtstroom en ventilatoren hoort u een Amerikaanse/Koreaanse-koelkast iets meer als hij aanslaat. In een harde holle ruimte kan -per model verschillend- het zelfs goed hoorbaar zijn dat ie aan het werk is.

Kijk voor meer informatie op: www.amerikaanse-koreaansekoelkasten.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist