AEG was- en droogautomaten

Woolmark

Wollen kleding behoort komend seizoen weer tot de absolute modetrend. Mooie, warme en comfortabele truien, vesten en accessoires zorgen voor een behaaglijk gevoel tijdens de koude maanden. Helaas kost het wassen van wol, vaak op de hand, veel moeite en tijd, terwijl wollen kleding er niet mooier op wordt. Dit weerhoudt veel mensen ervan om wollen kleding regelmatig te dragen en te wassen. Met de introductie van de nieuwe AEG Woolmark was- en droogautomaten is dit verleden tijd. Uitgerust met een speciaal wolprogramma en onderscheiden met het internationale Woolmark keurmerk kan wollen kleding veilig gewassen én gedroogd worden. De kleding blijft in vorm en kan snel weer droog de kast in.Geen handwas maar ‘Wol Plus'
De tijd van handwasjes is voorbij. Met de speciale technieken van het Woolmark wasprogramma, ‘Wol Plus', van de AEG LAVAMAT 74950 W wasautomaat ‘schrikken' wollen vezels niet; de kleding blijft mooi, krimpt niet en rekt niet uit. Het Wol Plus programma zorgt ervoor dat de échte handwas gewoon in de wasautomaat kan, zelfs tere zijden kleding. Deze wasautomaat is dan ook door Woolmark onderscheiden met het Woolmark keurmerk vanwege de verfijnde wijze waarop wollen kleding wordt behandeld.
De AEG Woolmark wasautomaat is uiterst energiezuinig - het SuperEco koudwater programma is zefs 80% zuiniger dan het 40º synthetica programma - en heeft 10 jaar garantie op de motor.


Wollen kleding droog binnen een paar uur
Net gewassen wollen kleding kun je beter niet uitwringen, ophangen of dagen laten drogen. Dat hoeft ook niet meer met de Woolmark drogers van AEG. Deze drogers zorgen ervoor dat wollen kleding niet aan wrijving wordt blootgesteld. De kleding wordt snel en zacht gedroogd; zonder pluisjes, vorm- of kleurverlies. Hele plezierige bijkomstigheid: afhankelijk van het centrifugeertoerental is de wollen kleding alweer binnen 1 uur in de kast te leggen. Reden genoeg voor Woolmark om de droogautomaten te onderscheiden met het gouden Woolmark keurmerk.
De AEG Sensidry droger met Gouden Woolmark behoort tot de zuinigste op de markt (A-40% label). De andere twee AEG Gouden Woolmark drogers zijn uitgerust met een speciale silent motor waarop 10 jaar garantie wordt verleend.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist