Wijnkoelkasten van Dunavox

Nieuwe 3-serie

Dunavox komt met een een nieuwe 3-serie wijnkasten op de markt. Goed voor opslag van ongeveer 160 flessen wijn. Voor wijnliefhebbers met een redelijke voorraad wijn erg handig. Dankzij de Moderne uitstraling en de sfeervolle blauwe ledverlichting een ware Eye-Catcher, zeker indien geintegreerd in een keuken. Ook als vrijstaande wijnkoelkast is dit een rijke aanvulling van iedere woonkamer. Uw wijnen kunt u op de uitschuifbare planken leggen van beukenhout. De temperatuur van deze 3 wijnkasten is in te stellen van 5 °C t/m 22 °C.

De DX-166.428 DSK en DBK zijn wijnklimaatkasten met 2 klimaatzones, de DX-166.428PK is een wijnbewaarkast met 1 klimaatzone. Alle drie hebben een slot op de deur, handig voor ongewenste bezoekers aan uw wijncollectie.

Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld van wijnkoelkasten. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

Kijk voor meer informatie op www.dunavox.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist