Vacuvin wijnaccessoires

Bottle coaster en Wine Server

Tafel en laken altijd schoon. Geen druppel wordt meer gemorst tijdens het inschenken van wijn. Alles dankzij twee samenwerkende producten, te weten de Bottle Coaster en de Wine Server Crystal.

De Bottle Coaster is een onderzetter voor wijnflessen die door de rubberen rand om de fles blijft zitten. Druppels die langs de fles lopen worden hierin opgevangen. Ook fijn bij een gekoeld wit wijntje omdat de natte onderkant eveneens in de Bottle Coaster zit. Dus nooit meer kringen op de tafel.

Het schenken van wijn geeft nog wel eens druppels van bovenaf. "Nadruppelen" dus op tafel en kleed. Met de Wine Server Crystal wordt de wijnstraal mooi afgesneden waardoor wijn in het glas komt en de rest in de fles blijft. Kortom, praktische producten voor elke wijnschenker.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist