Vacu Vin champagnekoeler

Champagne nu nog luxer

Iets te vieren, een felicitatie of gewoon even de innerlijke mens verwennen; Champagne maakt van elk moment net even ietsje meer. Vacu Vin komt met een viertal leuke gadgets die zelfs van champagne net even iets meer maken.

Zo is er de draadloze flexible Rapid Ice Champagne Cooler die elke fles Champagne binnen 5 minuten koud heeft en dit nog uren zo laat. De fles opener is een handig instrument om talloze flessen, waaronder Champagne, in een handomdraai te openen. Niet openen maar juist bewaren? Dan is de Champagne Saver de oplossing. Eenmaal opgedraaid zorgt hij ervoor dat het koolzuur in de fles blijft terwijl de handige schenktuit schenken zonder druppelen garandeert. En last but not least de Rapid Ice Champagne Cooler Elegant met bijna koninklijke uitstraling.

Vacu Vin & ID Selection
De twee merken van International Innovation Company zijn Vacu Vin en ID Selection. Elk product van Vacu Vin heeft een unieke functie, die altijd te maken heeft met het genieten van eten en drinken. Vacu Vin sluit hiermee aan op de wereldwijde trend dat consumenten steeds meer aandacht hebben voor culinaire geneugten. Wijn (met of zonder bubbels), koffie, thee, groenten, fruit: voor al het lekkers worden slimme bewaar- en bereidingstoepassingen gelanceerd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist