SoWine wijnbar

geopende wijn op drinktemperatuur en gevacumeerd

De SoWine wijnbar is een uniek serveersysteem voor de particuliere wijnliefhebber, waarin geopende wijnen door middel van een automatisch vacumeersysteem tot tien dagen perfect op kwaliteit worden gehouden. Bovendien staat de wijn dankzij het koelsysteem altijd klaar om geserveerd te worden.Om wijn volledig tot zijn recht te laten komen, dient deze op de juiste temperatuur geserveerd te worden. Voor rode wijn is dat ongeveer 18° C en voor rosé en witte wijn ongeveer 8° C. De SoWine biedt daarom de mogelijkheid om twee flessen (rood/wit) constant op de juiste serveertemperatuur te houden. Eenmaal geopende flessen kunnen gewoon worden teruggezet. Het innovatieve vacumeersysteem zorgt er namelijk voor dat de wijn op dezelfde kwaliteit wordt gehouden, met niet meer dan een simpele druk op de knop. Geopende wijnen blijven daardoor gedurende tien dagen gegarandeerd van perfecte kwaliteit.

EuroCave Nederland is exclusief importeur van de producten van het merk EuroCave; wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Sinds 35 jaar is EuroCave koploper op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn.

Kijk voor meer informatie op www.eurocave.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist