Screwpull wijnfleskoelers

Keep it cool!

De zomer van 2010 ziet er weer kleurig uit. Screwpull heeft hippe ‘zakken' ontwikkeld om wijnflessen koel te houden, thuis of onderweg. Deze universele wijnflessenkoelers komen nu in vrolijk streepjes- en bolletjesmotief. De koelers sluiten geheel om iedere 75 cl fles om deze snel en tot bovenaan te koelen. Natuurlijk kan men zo ook uw waterfles, frisdrank of blikje lekker fris houden.

Wat opvalt aan deze universele wijnflessenkoeler is niet alleen het vrolijk dessin, maar vooral het hoogwaardige materiaal waar ze van zijn vervaardigd. Het ijzersterke polyester textiel is flexibel en heeft een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, ook mousserende wijnflessen. Van binnen zorgt de gel voor een snelle en optimale koeling tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen, zelfs in de zon. Naast het streepjes- en bolletjes motief, zijn de koelers verkrijgbaar in wijnrood, zwart en zilver.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist