Screwpull wijnaccessoires

Coole Koelers

Screwpull, fabrikant van innovatieve wijnaccessoires, komt dit voorjaar met zeer opvallende rode koelers in crocoprint. In deze hippe uitvoering is de koeler zeer geschikt als kado en op tafel. De koelers sluiten om de buik en de hals van iedere 75 cl fles, ook op mousserende wijn- en champagneflessen.

Naast het modieuze uiterlijk is het materiaal van deze universele wijnkoeler zeer degelijk en sterk. De binnenzijde is van polyester textiel voor flexibiliteit en een isolerende werking. De elastische zijkanten zorgen voor een perfecte pasvorm voor alle vormen 75 cl flessen, inclusief die van mousserende wijn. De gel tussen de isolerende lagen maakt een snelle en optimale koeling mogelijk tot bovenin de fles. Dus ook het eerste glas is heerlijk fris. Na 15 minuten in de vriezer is de koeler al bruikbaar om de wijn enkele uren op temperatuur te houden of te brengen.

De koelers zijn tevens verkrijgbaar in polyester (glad) wijnrood, zwart en zilver. Daarnaast is er een linnen uitvoering in bruin en beige. Recent is de zwarte uitvoering met een uitsparing voor het etiket.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist