Screwpull wijnaccessoires

Wijnfontein

Screwpull, de innovatieve fabrikant van wijnaccessoires brengt een product op de markt om jonge wijnen op dronk te brengen. Deze wijnfontein zorgt voor beluchting en biedt bovendien een fraaie presentatie aan tafel. De adapter sluit de fles af totdat deze in de karaf wordt gedrukt. De wijn vangt extra lucht door zijn verticale positie in de karaf. Vervolgens komt de wijn optimaal in contact met de zuurstof in de lucht dankzij de brede basis van de karaf. Dit proces heeft positieve invloed op de aroma's en de tannines van jonge wijnen.Om wijn met zuurstof in contact te laten komen, wordt de wijn meestal overgeschonken in een karaf. Bij oudere wijnen met droesem, dient dit voorzichtig te gebeuren opdat het depot in de fles blijft. Voor jonge wijnen geldt dat het blootstellen aan een flinke hoeveelheid zuurstof de verborgen aroma's vrij laat komen en de aanwezige tannines afrondt. Zo kan de wijn op eenvoudig en efficiënt op dronk gebracht worden.

Beluchten
Eerder kwam Screwpull al met een eenvoudige beluchter op de markt. Een schenktuit waarbij de wijn door een zogenaamde 'dubbele beluchtingskamer' loopt waardoor de wijn optimaal in contact gebracht wordt met zuurstof. Het succes van deze beluchters heeft er toe geleid dat deze elegante 'wijnfontein' het licht mag zien. Een ware aanwinst voor aan het (kerst) diner.

5 Jaar garantie, een blijk van vertrouwen
Screwpull geeft 5 jaar garantie als bewijs van kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van haar producten. Screwpull producten zijn te koop bij de betere wijnhandelaar, kook- en huishoudwinkels, cadeauwinkels en warenhuizen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist