Screwpull kurkentrekker

Jet

Screwpull heeft zijn beroemde hefboom kurkentrekker vereenvoudigd tot een handzaam model. Deze “JET” is snel, licht en zeer efficiënt. De twee armen zijn vervangen door een knijpconstructie en de hendel is korter. Dankzij zijn compacte vorm is deze nieuwe telg gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

De ‘Jet’ plaatst zich eenvoudig met één hand om de fles. Met een lichte knijpbeweging wordt hij om de flessenhals gestabiliseerd. Zo wordt de eindeloze spiraal altijd op de juiste plaats op de kurk gezet. Het overhalen van de hendel is nu slechts kinderspel. Dankzij de vlijmscherpe, dunne, gladde spiraal kan iedere afsluiter gemakkelijk doorboord worden en uit de fles getrokken. Met dezelfde beweging wordt de kurk uit de spiraal verwijderd.

Het uiterlijk van deze nieuwe LM 150 (zijn officiële naam) is modern en ingetogen. Zijn uitstraling sluit naadloos aan bij zijn vaardigheden: praktisch, duurzaam en efficiënt. Met zijn ene arm is het aantal handelingen dat verricht moet worden voor een opening aanzienlijk verminderd. Zonder inspanning ontkurkt deze Screwpull zelfs de meest stroeve afsluiters van kunststof, plastic of natuurkurk. Net als in de vorige levermodellen van Screwpull is de spiraal opgewassen tegen maar liefst 2000 openingen en het mechanisme is beproefd om 35.000 flessen te ontkurken. (Dat is bij een gemiddelde van één fles per dag ruim 95 jaar).

De JET is alleen verkrijgbaar in zwart. Op alle levermodellen van Screwpull wordt 10 jaar fabrieksgarantie gegeven.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist