Magisso teracotta wijkoeler- en karaf

Koelen in stijl

“Cool” in vele opzichten, deze nieuwe wijnkoeler en karaf van het Finse merk Magisso, ontworpen door Simon Stevens. De wijnkoeler heeft een authentieke en sobere uitstraling en past daardoor bij iedere tafelsetting. Of de gedekte tafel nu een strakke, stoere aankleding heeft of een meer landelijke, binnen of buiten, deze wijnkoeler en karaf vinden er hun plek. Maar natuurlijk ook perfect te gebruiken bij elke borrel of barbecue.
De wijnkoeler is vervaardigd van terracotta, gekleurd in mat zwart.Vul de wijnkoeler met water voor gebruik of houd deze onder de kraan. Het materiaal absorbeert het water en zorgt voor een natuurlijke koeling door verdamping via de wanden. De wijn of het water blijft langer koud dan in een normale koeler. De onderkant is geglazuurd en daardoor ontstaat er geen condens op tafel of tafelkleed.
Magisso levert ook een bijpassende terracotta karaf, welke dezelfde eigenschappen heeft als de wijnkoeler. Samen vormen deze wijnkoeler en karaf een COOL STEL.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wijn bewaren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist