Leopold Vienna wijntools

Geen water bij de wijn

Prachtig weer, leuk gezelschap, zonnebril op, een goed boek en een goede wijn. De mooie wijntools van Leopold Vienna maken het plaatje compleet en zorgen voor een heerlijke zomeravond met de perfecte wijnbeleving.

Keep it cool
Hoewel de meeste wijnen tegenwoordig in doos (met zak) verkrijgbaar zijn, kiezen veel wijndrinkers nog snel voor een fles. Jammer, want in tegenstelling tot wat je misschien denkt, is wijn uit een doos net zo lekker. Sterker nog; de wijn in dozen is verpakt in een zak en blijft na opening zelfs langer goed dan in de welbekende fles en de wijn in een zak is eenvoudig en veilig te vervoeren. Alleen ziet zo’n zilverkleurige zak er stukken minder aantrekkelijk uit dan een mooie wijnfles. Daarom komt Leopold Vienna met de perfecte verpakking voor de wijnzak uit de doos. De Travel Cooler Wijnzak heeft een strak beige design met stoere zwarte biezen. Hij is eenvoudig te dragen en heeft een handige uitsparing voor het schenktuitje. Je hoeft met deze Travel Cooler Wijnzak nooit meer bang te zijn voor lauwe wijn, deze wijnzak is gemaakt van isolerend materiaal en er is genoeg ruimte voor een flinke zak wijn. Tijd dus om er op uit te gaan met een gevulde Travel Cooler Wijnzak! (Travel Cooler Wijnzak € 34,95; afmeting 33,5x38,5 cm, bodem Ø13 cm, maximaal 3 liter)

Vin to go!
De Travel Cooler Ring van Leopold Vienna is de perfecte koeler voor wijnflessen en is ook nog eens handig te dragen dankzij het handvat. Ideaal voor een zwoele zomeravond in het park, op het strand of in de tuin. Het isolerende materiaal van deze wijnkoeler zorgt dat de wijn lekker koel blijft. (Travel Cooler Ring € 12,95; afmeting Ø107x295 mm)

Vergeet nooit een goede kurkentrekker mee te nemen als je gaat picknicken, want hoewel veel flessen tegenwoordig zijn voorzien van een draaidop; jij hebt gegarandeerd de fles met de kurk te pakken. De Kurkentrekker Optimum van Leopold Vienna heeft een handig systeem om de kurk er direct uit te halen en ziet er mooi en strak uit. (Kurkentrekker Optimum € 24,95; afmeting 220x75x39mm)

Bierliefhebbers in de buurt? Flesopener Optimum ziet er net zo strak uit en opent eenvoudig en snel elk biertje. (Flesopener Optimum € 12,95; afmeting 240x12mm)

Vin at home
Een wijntje in de achtertuin smaakt soms net zo lekker als wanneer je in een chique restaurant of op een mooi terras zit. Met de mooie wijntools van Leopold Vienna creëer je heel eenvoudig de perfecte wijnbeleving.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist