Kuppersbusch wijnklimaatkasten

EWK 1220 en UWK 8200

Goede wijn behoeft geen krans. Dit spreekwoord is eveneens van toepassing op de nieuwe inbouw wijnklimaatkasten, EWK 1220 (inbouw) en UWK 8200 (onderbouw) van Küppersbusch. Wijnliefhebbers en -kenners weten als geen ander dat de juiste temperatuur bij wijn bepalend kan zijn voor de smaak en afdronk. Hetzelfde geldt voor licht, dit speelt ook een rol bij de smaakontwikkeling. In de koelkast wordt witte wijn al gauw te koud en kamertemperatuur is juist voor een rode wijn te warm.

De nieuwe inbouw wijnklimaatkasten bieden een oplossing voor het zorgvuldig opbergen van wijnen. Of het nu om rode of witte wijn of champagne gaat, deze nieuwe inbouw wijnklimaatkasten zorgen voor de juiste temperatuur.

De heldere lijnvoering van het ontwerp verleent de keuken een modern karakter. Door de glazen deur heeft men een mooi zicht op de voorraad wijn. De elektronische bediening zorgt voor een gebruiksvriendelijke instelling van de temperatuur.

In twee ruimtelijk gescheiden temperatuurzones wordt de wijn naar smaak en behoefte gekoeld. Deze zones kunnen separaat worden ingesteld van +6° C tot + 18°C. De kast beschikt over een dynamisch circulatieluchtsysteem waardoor een gelijkmatige temperatuurverdeling is gegarandeerd. Verder zorgt het geïntegreerde waterreservoir voor extra bevochting waardoor de juiste waarden in de kast worden bereikt.

De bovenste temperatuurzone beschikt bovendien over een snelkoelfunctie. Erg gemakkelijk als een witte wijn of champagne snel koud moet komen te staan voor onverwacht bezoek of een spontaan plopmoment.

De wijnkasten wordt op subtiele en energiezuinige wijze verlicht middels een geïntegreerde LED verlichting.

Er zijn twee uitvoeringen, model EWK 1220 biedt plaats aan 111 flessen en de UWK 8200 biedt plaats aan 50 flessen. Er is een korf waar reeds geopende flessen kunnen worden bewaard.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist