Hoover wijnkoelkasten

Klimaatkast met cachet


De smaak van wijn komt het best tot zijn recht als deze op de juiste temperatuur wordt geserveerd. De meeste huizen beschikken echter niet over de ideale plaats om wijn op de perfecte temperatuur te bewaren. Zo is bijvoorbeeld de koelkast te koud voor witte wijn en de woonkamer te warm voor rode wijn. Met de professionele wijnkoelkasten voor thuis van Hoover heeft de wijndrinker hierover echter geen zorgen meer. Dankzij gescheiden temperatuurzones kan elke wijn direct op de juiste drinktemperatuur worden geserveerd.

 

Bijna iedereen heeft in huis wel geëigende plekken om wijn te bewaren. De woonkamer, de koelkast, de schuur en de kelder bevatten maar al te vaak een wijnrek. Ideaal is dit echter niet. De woonkamer is immers meestal te warm voor rode wijn, de koelkast te koud voor witte wijn. De schuur en de kelder hebben vaak temperaturen die er tussenin zitten en daarom voor geen van beide geschikt zijn. Ook laat de luchtkwaliteit er nogal eens te wensen over. Vlak voor het drinken de wijn met ‘kunstgrepen’ op temperatuur laten komen is bovendien over het algemeen niet meer dan nattevingerwerk. Dit alles komt de beste smaak van de wijn niet ten goede.

 

Gescheiden temperatuurzones

De wijnkoelkasten van Hoover rekenen af met alle voornoemde problemen. Het kleine model – HWC 2336 DL, goed voor ongeveer 25 flessen – heeft twee gescheiden temperatuurzones die kunnen worden ingesteld van 3 tot 18 graden. Zijn grote broer – HWC 2536 DL, met een capaciteit van ongeveer 40 flessen – heeft zelfs drie temperatuurzones, waarvan één speciaal voor champagne.

De deuren van beide wijnkoelkasten zijn uitgevoerd in getint glas. Zo krijgt UV-straling geen kans en blijft de binnentemperatuur constant. Daarnaast zijn de kasten voorzien van led-verlichting. Deze wordt niet warm en heeft dus geen invloed op de temperatuur. De wijnkoelkasten zijn uitgevoerd in RVS en hebben speciale houten leggers waarop de wijnflessen goed kunnen rusten. Dit geeft een chique uitstraling aan het geheel, waardoor ze prima een plaats in de woonkamer of de keuken kunnen krijgen.


Kijk voor meer informatie op: www.hoover.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist