Helicave & Living

Proefpaviljoen en wijnkelder in eigen tuin

Van polderwijn tot bordeaux en van Argentijns tot Zuid-Afrikaans, alle wijnen kunnen de grond in. En dan in positieve zin. Netjes gerangschikt in een speciale wijnkelder op temperatuur. Wie niet nieuw gaat bouwen kan tegenwoordig toch een wijnkelder plaatsen onder het eigen huis. Maar nog leuker en spannender is een proefpaviljoen in eigen tuin. Van Dijk Maasland heeft de primeur en introduceert het onderkelderde proefpaviljoen; Helicave & Living.

Is wijn op eikenhout gelagerd, dit proefpaviljoen evenzo. De constructie is van eikenhout, de bouw in principe vergunningvrij, de ruimte naar keuze 10 tot 30 m2. Het proefpaviljoen wordt onderkelderd met een echte Helicave, rond of ovaal. Doordat de kelder onder de grond is gebouwd heeft deze een constante ideale temperatuur voor het rijpen van wijn. De bovenbouw, Classic of Modern, kan compleet worden ingericht als proeflokaal met alle benodigde accessoires. Maar gebruiken als logeerruimte, outdoor keuken, sfeervolle werkkamer of gewoon als extra leefruimte kan natuurlijk ook.

Een eigen proefpaviljoen, de droom van iedere echte wijnliefhebber. Met vrienden de mooiste wijnen proeven en beoordelen. Alles in de ambiance van de echte wijnwereld. Niet bij een wijnboer in Zuid-Europa, maar in eigen tuin en te bouwen in vier weken. De wijnkelder zelf, de gepatenteerde Helicave, is waterdicht door een butylzak rondom. Deze beschermt ook tegen organismen. Doordat het proefpaviljoen met betonnen plaat op de kelder rust kan deze niet bij hoog water "opdrijven". Het proefpaviljoen boven is dus een praktische luxe. De kelder is in twee typen ‘Ronde' en ‘Ovale' en in verschillende formaten verkrijgbaar. Opslagcapaciteit van 650 tot 3000 flessen.

n.b. Vergunningvrij bouwen mits niet groter dan 30 m2 en minimaal 1m1 verwijderd van omheiningen en minder dan 50% van de tuin bebouwd is.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist