Eurocave wijnkast

La petite

Voor alle wijnliefhebbers die een oplossing zoeken voor het serveren van hun wijn, biedt EuroCave een zeer compacte, representatieve en multi functionele wijnkast:
La Petite. De wijnkast biedt naast 5 zones om de wijn op de ideale serveer temperatuur te kunnen opleggen ook nog 2 vacumeersystemen. Deze zorgen ervoor dat een geopende fles automatisch wordt gevacumeerd en daardoor tot wel 10 dagen onder perfecte condities gehouden wordt.La Petite is klein van formaat, maar groot in prestaties. De wijnkast vindt makkelijk een plekje in huis door zijn compacte afmetingen en biedt naast de mogelijkheid om de wijn op serveertemperatuur te houden en geopende flessen automatisch te vacumeren ook nog een sfeervolle verlichting en daarbij wordt de instelling van de temperatuur eenvoudig geregeld via touchscreen bediening op de glasdeur.

Kijk voor meer informatie op www.eurocave.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist