Eurocave wijnbewaarsystemen

So wine


EuroCave, wereldwijd marktleider en dé specialist in het bewaren, serveren en presenteren van wijn heeft onlangs de SoWine wijnbar ontwikkeld. De SoWine maakt het mogelijk om twee flessen wijn (rood/wit) perfect op drinktemperatuur te houden en kan dankzij het ingenieuze vacumeersysteem ook geopende flessen tot wel tien dagen uitstekend op smaak houden.

 

 

Veel wijnliefhebbers serveren wijn niet op de juiste temperatuur waardoor de wijn niet volledig tot zijn recht komt. Daarnaast kent iedereen de problematiek rondom het bewaren van de wijn: “we moeten de hele fles op één avond leegdrinken, anders kunnen we hem over een aantal dagen toch weggooien”. De

SoWine biedt de ideale oplossing.

 

Het product is al geïntroduceerd in Frankrijk, waar het zich in korte tijd al ruimschoots heeft bewezen en een grote populariteit geniet. SoWine heeft daar direct een innovatieprijs gewonnen: de Trophée de la Maison 2008. In april zal de introductie in Nederland plaatsvinden en zal de SoWine verkrijgbaar zijn bij de betere wijnhandel.


Kijk voor meer informatie op: www.eurocave.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist