Eurocave Sowine

Compacte wijnbar voor in huis


EuroCave, marktleider en dé specialist in het bewaren, serveren en presenteren van wijn heeft onlangs de SoWine geïntroduceerd. Dit is een unieke wijnbar die twee flessen wijn (rood/wit) perfect op drinktemperatuur kan brengen en dankzij een vacumeersysteem geopende flessen tot wel tien dagen uitstekend op smaak kan houden. Het product is compact en modern vormgegeven en leverbaar in de toepasselijke kleuren Champagne wit en Bordeaux rood.


Sinds april is de SoWine verkrijgbaar bij de betere wijnhandelaren en slijterijen. Onlangs heeft EuroCave vier Limited Edition SoWine’s uitgebracht. Deze zijn vanaf nu tijdelijk leverbaar in de trendy kleuren; Crème Wit, Fel Oranje, Robijn Rood en Diep Paars.

Veel wijnliefhebbers serveren wijn niet op de juiste temperatuur waardoor de wijn niet volledig tot zijn recht komt. Daarnaast kent iedereen de algemene problematiek rondom het bewaren van wijn: “we moeten de hele fles op één avond leegdrinken, anders kunnen we hem over een aantal dagen toch weggooien”. De SoWine biedt daarvoor de ideale oplossing.

Kijk voor meer informatie op: http://www.eurocave.nl/sowine-wijnbar.html

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist