Eurocave SoWine Pro

wijn per glas serveersysteem

SoWine Pro is een uniek wijn per glas systeem, geheel nieuw in Nederland. De geopende wijnen worden door middel van een automatisch vacumeersysteem tot 10 dagen op topkwaliteit gehouden. Bijzonder is dat de Sommelier wijn bij de tafel kan uitserveren, waarna de fles weer terug in de SoWine Pro gezet kan worden.Wijn per glas is niet meer weg te denken uit een restaurant van deze tijd. Grootste nadeel is dat de gast maar moet aannemen dat de wijn in zijn glas ook daadwerkelijk uit die betreffende fles komt. Met de SoWine Pro is het mogelijk om vanuit de fles aan de tafel uit te serveren, zoals de wijn etiquette het eigenlijk voorschrijft. Na het uitschenken wordt de fles weer teruggezet in de SoWine Pro en automatisch gevacumeerd. De SoWine Pro is geschikt voor 8 flessen en zorgt er tevens voor dat de wijn op de juiste drinktemperatuur klaar staat.

EuroCave Nederland is exclusief importeur van de producten van het merk EuroCave; wijnkasten, wijnrekken, wijnkelder koelingen en diverse wijn per glas systemen voor zowel professioneel als particulier gebruik. Sinds 35 jaar is EuroCave koploper op het gebied van het bewaren, serveren en presenteren van wijn.

Kijk voor meer informatie op www.eurocave.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist