Dunavox wijnklimaatkasten

wijn koelen zoals het hoort

Met een Dunavox haalt u kwaliteit in huis. Dunavox is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de wijnkoelermarkt. Dunavox wijnkoelkasten zijn vooruitstrevend in ontwerp en gebruik.

Het veilig en juist bewaren van wijn blijkt regelmatig voor problemen te zorgen. Een traditionele koelkast is niet geschikt voor het bewaren en koelen van wijn op de juiste temperatuur, en komt de houdbaarheid niet ten goede. Een wijnklimaatkast is daarentegen een praktische en verstandige oplossing voor uw persoonlijke of professionele wijnvoorraad.

Dunavox biedt een ruim gamma aan wijnkasten, variërend van kleine wijnkoelers met enkele klimaatzone tot wijnklimaatkasten met drie klimaatzones die geschikt zijn voor het creëren van het ideale omgevingsklimaat voor professionele wijncollecties.

Sommige modellen zijn alleen vrijstaand te gebruiken, terwijl andere kunnen worden ingebouwd in de keuken of woonkamer. Diverse modellen bevatten uitschuifbare plateaus die kantelbaar zijn, wat voor een mooie presentatie van wijnen in een restaurant zorgt.

Voor wijnhandelaren, restaurants en cateringbedrijven adviseren wij de afsluitbare modellen.

Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld van wijnkoelkasten. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

Kijk voor meer informatie op www.dunavox.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist