Dunavox wijnklimaatkasten

Energiezuinig je wijn bewaren

Wat is er nu fijner dan besparen op energiekosten terwijl je favoriete wijn de optimale temperatuur behoudt? Het kan met de nieuwe generatie wijnklimaatkasten van Dunavox met een A energielabel. De kasten verbruiken slechts 150 kWh per jaar, wat neerkomt op een verbruik van ongeveer € 30,00 per jaar! Slimme noviteiten zoals een rustmodus als de kast niet gebruikt wordt en een open deur alarm dragen zorg voor een zo laag mogelijk energieverbruik. Bovendien komen de wijnklimaatkasten in bijzonder afmetingen, zoals bijvoorbeeld 60 x 60 cm. Dit zijn dezelfde afmetingen als een inbouwoven en daardoor overal te plaatsen. De keuze uit een glazen of naadloze RVS deur, zorgen voor een fraai uiterlijk.

Hier onder ziet u de DAB-89.215 van Dunavox in zwart en RVS met hoogtemaat 122 cm.


Over Dunavox
Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld van wijnkoelkasten. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

Met een Dunavox haalt u kwaliteit in huis. Dunavox biedt een ruim assortiment aan met wijnkasten, variërend van kleine wijnkoelers met enkele klimaatzone tot grote wijnklimaatkasten met drie klimaatzones.

Dunavox is vooruitstrevend in ontwerp en gebruik. Het mooi, veilig én juist bewaren van wijn blijkt een combinatie welk erg moeilijk te vinden is. Een traditionele koelkast is niet geschikt voor het bewaren en koelen van wijn op de juiste temperatuur, en komt de houdbaarheid niet ten goede. Een wijnklimaatkast, wijnkoelkast of wijnbewaarkast is daarentegen een praktische en verstandige oplossing voor het opslaan van uw persoonlijke of professionele wijnvoorraad.

Kijk voor meer informatie op www.dunavox.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist