Dunavox DAB-36.80DSS

Inbouw wijnklimaatkast met de grootte van een oven

Deze strakke, moderne inbouw wijnklimaatkasten van Dunavox, met compressor en 2 klimaatzones, hebben een elegant uiterlijk met glasdeur voorzien van een RVS handgreep. De DAB-36.80DSS is uitermate geschikt voor de moderne keuken en ontworpen om in de standaard nismaat 60 van keukenkastjes te passen. De wijnkast kan op iedere denkbare plek in de keuken geplaatst worden. De flessen kunt u liggend plaatsen op massief houten leggers. Het geheel is een lust voor het oog dankzij het professionele ontwerp en de blauwe LED verlichting. De deurlijst van naadloos RVS, beukenhouten leggers en een handvat van RVS geven de wijnkast een moderne uitstraling. 

Met een Dunavox haalt u kwaliteit in huis. Dunavox is vooruitstrevend in ontwerp en gebruik. Het mooi, veilig én juist bewaren van wijn blijkt een combinatie welk erg moeilijk te vinden is. Een traditionele koelkast is niet geschikt voor het bewaren en koelen van wijn op de juiste temperatuur, en komt de houdbaarheid niet ten goede. Een wijnklimaatkast, wijnkoelkast of wijnbewaarkast is daarentegen een praktische en verstandige oplossing voor het opslaan van uw persoonlijke of professionele wijnvoorraad.

Dunavox is een van de meest innovatieve producenten in de wereld van wijnkoelkasten. Een duidelijke visie, transparante organisatie en een krachtig verkoop- en servicenetwerk zijn het draagvlak om u een breed assortiment van een hoogwaardige merk te kunnen aanbieden.

Kijk voor meer informatie op dunavox.com/nl/product/dunavox-dab-3680dss.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist