De wijnboom

massief eikenhouten wijnrek

De wijnboom is een massief eikenhouten wijnrek waarin tot wel 60 flessen wijn per boom kunnen worden gehangen. De zuil is geschikt voor vrijwel iedere fles wijn. De natuurlijk en krachtig ogende Wijnboom zorgt voor een warme uitstraling in ieder huiselijk interieur. De Wijnboom heeft natuurlijk ook een aantrekkende werking in een bedrijf of horecazaak.

Het hout dat voor de Wijnboom gebruikt wordt, is Europees eiken. Iedere boom kent zijn eigen levensloop; iedere Wijnboom is dan ook uniek! Weersinvloeden en andere invloeden van buitenaf beïnvloeden de houtstructuur. Dit alles bepaalt de charme van de Wijnboom.

De maten van de Wijnboom zijn 30x30x90 cm. De Wijnboom wordt standaard geleverd als een naturel geoliede zuil. Maar, de Wijnboom kan geleverd worden in totaal 30 kleuren.

De Wijnboom is flexibel in haar bewerkingsmogelijkheden; de opdrachtgever bepaalt het aantal flessen wijn dat de Wijnboom kan opslaan. Ook is het mogelijk een (bedrijfs)logo of initialen te laten aanbrengen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist