De voordelen van een compacte wijnklimaatkast

van Dunavox

Een compacte wijnklimaatkast van Dunavox heeft als groot voordeel dat u enkele flessen rechtop kunt bewaren. Dit is handig indien de fles niet geheel leeg is, en u de volgende dag, of in de loop van de week, met deze wijn wenst verder te gaan. (sluit wel even de fles af met een kurk, anders zal de wijn verzuren) Tevens is het een mooi gezicht omdat u de etiketten van enkele wijnen zichtbaar kunt opstellen. Deze kwalitatieve wijnkasten met compressor, LED verlichting en houten plankjes, zijn verkrijgbaar onder de € 400,- (incl. aflevering en BTW)16 flessen (DX-16.46K) 20 flessen (DX-20.62K) 28 flessen (DX-28.88K)
Dunavox heeft deze compacte wijnklimaatkasten (met Compressor) voor opslag van 16, 20 of 28 flessen met 1 klimaatzone, ideaal voor opslag van uw witte wijn in de zomer.
Op alle wijnkoeling van Dunavox heeft u vanzelfsprekend 2 jaar volledige garantie.

Kijk voor meer informatie op www.dunavox.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist