AGA koelkast en wijnkoeler

combinatie van traditie en innovatie

Het klassieke gietijzeren AGA-fornuis is een culinair stijlicoon. Ondank de rijke historie blijft AGA zich voortdurend vernieuwen. AGA introduceert nu een reeks koelkasten waarin ambitieuze koks hun ingrediënten op de beste manier kunnen bewaren. Een logische stap, want het gaat immers om goed eten - met behoud van de karakteristieke AGA-sfeer.

Top-design
De nieuwe koelkasten van AGA zijn van onverwoestbare kwaliteit. Ze zijn handgemaakt volgens de hoogste kwaliteitsnormen en uiterst betrouwbaar. Daarbij hebben ze hetzelfde prachtige design als de befaamde AGA-cookers en vormen zo een blikvanger in de keuken. Verkrijgbaar in de beroemde AGA-tinten klassiek crème, strak zwart en warm bordeaux rood vervolmaken ze het beeld in de sfeervolle keuken.

Energiezuinig
Achter hun klassieke uiterlijk zijn de AGA-koelkasten uiterst modern. Dank zij hun onover¬troffen energiezuinigheid verwierven ze het Energielabel A+. Vanzelfsprekend bevatten zij geen stoffen die de ozonlaag kunnen aantasten. Een uniek luchtstroomsysteem zorgt het hele jaar door voor een optimale koeling zonder ijsafzetting. Met het oog op gebruik in woonkeukens zijn de koelkasten met slechts 39 decibel buitengewoon stil.

Geavanceerde koelkast
De nieuwe AGA-koelkast is verkrijgbaar met een capaciteit van 470 liter en 580 liter. Het interieur is ingedeeld in drie koelzones met afzonderlijke elektronische temperatuurregeling. U kunt de koelkast dus exact afstemmen op uw wensen. Ondanks hun klassieke uiterlijk hebben de koelkasten de meest geavanceerde opties zoals een energiebesparende vakantie¬modus en een shoppingmodus waarmee u uw boodschappen snel kunt laten afkoelen. Als de temperatuur in de koelkasten oploopt, bijvoorbeeld doordat de deur open blijft staan, geven de apparaten een waarschuwingssignaal.

Flexibele onderlade voor vers houden, koelen én vriezen
De onderlade van de door AGA ontworpen koelkasten biedt uitzonderlijk grote flexibiliteit. Deze is uitgerust met de zogenaamde TriMode-optie, waarmee u zelf de temperatuur kunt instellen tot -22°C. Hierdoor kunt u de lade naar wens gebruiken als vershoudlade, als koelcompartiment of zelfs als diepvriezer. En u kunt deze functies afwisselen wanneer de omstandigheden daarom vragen.Professionele wijnkoeler
Naast de traditionele koelkasten introduceert AGA een state-of-the-art wijnkoelkast. Deze biedt optimale bewaaromstandigheden voor ruim 60 flessen wijn. Of nog meer, wanneer u de royale onderlade ook voor wijn wilt gebruiken. Deze onderlade is net als de koelkasten uitgerust met AGA's slimme TriMode-systeem. U kunt er dus behalve wijn ook ijskoude wodka of koel bier in bewaren. Achter de trillingsvrije, driedubbel geharde glazen deur van de wijnkoeler kunt u ook verschillende zones voor de ideale luchtvochtigheid en temperatuur instellen. Het gekleurde glas beschermt het bouquet van uw kostbare wijnen perfect tegen UV-straling. De unieke Riserva-zone is ontwikkeld om speciale wijnen voor langere tijd te bewaren.

Groot gebruiksgemak
De koelkasten en wijnkoeler van AGA zijn uitgevoerd in robuust roestvrijstaal. Alle modellen hebben LED-verlichting langs de zij- en bovenkant die een uitstekend zicht geeft op al uw voedsel en dranken. U kunt de interieurs geheel aanpassen aan uw wensen: de rekken zijn in een handomdraai verstelbaar zodat u alle mogelijke afmetingen kunt herbergen en ook bijzondere flessen kunt tentoonstellen. En ondanks, of misschien wel dankzij, hun klassieke uiterlijk zijn deze koelkasten helemaal berekend op gebruik in moderne keukens: speciale Equilance-scharnieren zorgen ervoor dat de deur binnen de breedte van de kast opent. De klassieke AGA-uitstraling vergt dus geen extra ruimte.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist