Abbevé wijnrekken

handgemaakt design

Nederland is een heus wijnland aan het worden. Niet alleen ontplooien Hollanders innovatieve wijnconcepten, ook ontkurken we steeds vaker een fles. Meer dan 3 miljoen Nederlanders drinken bijvoorbeeld iedere dag een glas wijn, zo blijkt uit onderzoek van Productschap Wijn. We drinken gemiddeld per jaar 21,6 liter wijn, dat is bijna dertig flessen per persoon. In 1975 was dat slechts de helft.

Wijnrekken in een nieuw design jasje
Met al die wijnfans wordt de vraag naar wijnaccessoires ook steeds groter. Wijnliefhebbers bewaren de mooiste flessen wijn goed en willen ook graag een voorraad in huis hebben. Hiervoor zijn wijnrekken erg geschikt. Van Abbevé maakt unieke design wijnrekken. Praktisch als opbergruimte, maar tegelijkertijd ook een echte eyecatcher voor in huis. Handgemaakt uit gerecycled materiaal.

WIJNREK VAN STEIGERHOUT
Dit unieke ontwerp is geïnspireerd op het Franse pupitre (Champagne rek). Het biedt een praktische en decoratieve oplossing voor het bewaren of presenteren van 30 flessen wijn. Het rek is gemaakt van robuust steigerhout – hét handelsmerk van Van Abbevé- met twee stalen hoekankers waardoor het wijnrek veilig en eenvoudig te bevestigen is. Prijs: € 239,-

WIJNBOOT
Authentieker kan haast niet! Deze originele vissersboot uit Bali is speciaal geconstrueerd tot dit functionele en duurzame ontwerp en biedt ruimte aan 10 wijnflessen. De 2 schappen zijn handig om uw wijnboeken en of glazen in op te bergen. Met deze gerecyclede teakhouten wijnboot haal je de sfeer van traditioneel Indonesië in huis. Prijs: € 749,-

Aanvullende wijngarderobe
Naast wijnrekken, heeft van Abbevé nog meer accessoires die geïnspireerd zijn op wijn. Ook deze producten geven je interieur een designinjectie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist