Zwaluwhoeve hotel de Tippe

Eerste wellness hotel op de Veluwe


Op 14 november opent Zwaluwhoeve hotel de Tippe haar deuren. Een primeur, want dit is het eerste wellness hotel op de Veluwe.

 

 

Uniek is de directe combinatie met de vele faciliteiten van Sauna & Beautyresort de Zwaluwhoeve. Het bieden van een of meerdere overnachtingen geeft ruimte om alle faciliteiten uitgebreid te ondergaan en de prachtige omgeving te verkennen. Bovendien hoeft de gast na een ontspannen dag, niet meer de auto in om naar huis te rijden. Dé ultieme manier van ontspannen en een verrassende verbreding in het huidige aanbod van wellness op de Veluwe.

 

Overigens beschikt hotel de Tippe over bedden die geheel thuispassen in dit plaatje van complete ontspanning. Gasten slapen namelijk op bedden van Phi-ton. Deze bedden hebben wereldwijd diverse awards gewonnen, waaronder de belangrijkste designprijs van Amerika. De bedden leveren dus een belangrijke bijdrage aan een niet te evenaren uitgerust en energiek gevoel na een midweek of weekend ontspannen.


Kijk voor meer informatie op: www.zwaluwhoeve.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist