VSB Wellness infraroodcabines

Moods&Woods®

De nazomer is alweer voorbij en met het verkillen van de temperaturen kijken velen opnieuw uit naar een deugddoend buitenshuis saunabezoek of naar het genieten in de eigen saunacabine. Die eigen sauna moet ook steeds meer en meer gepersonaliseerd en op maat zijn. VSB Wellness, de grootste saunabouwer in de Benelux, lanceert met Moods&Woods® een verrassende en eyecatchende lijn van infraroodcabines waarbij print, kleur en panelendecor door de klant zelf worden gekozen. De straling in de cabines werkt daarbij zowel op basis van de korte golftechniek als van de lange golftechniek.Moods & Woods
De ‘Moods’ staan alvast voor de stemming en de smaak die de verschillende kleurkeuzes oproepen. De ‘Woods’ refereren naar de houttypes, en dus naar de pure, natuurlijke uitstraling. Moods&Woods geeft niet alleen een persoonlijke touch aan de wellness beleving maar kan qua design dus moeiteloos aansluiten bij de uitstraling van een bestaande huisstijl of interieur. Zo kan VSB saunacabines ontwerpen van uni of ton-sur-ton tot smaakvol houtdecor, van speels dessin tot de print van een persoonlijke foto. En dan zijn er nog de ‘specials’. Ooit al een saunacabine gezien die oogt als een flightcase, of die bekleed is met een zebra- of tijgermotief? De Moods&Woods-serie kan dus zowel subtiel en verfijnd zijn als heel opvallend en verrassend.

De maatwerkcabine krijgt zijn individuele decoratieve buitenafwerking uit gemelamineerd plaatmateriaal. Dat is door jarenlange nauwgezette research uitgegroeid tot een hoogwaardig esthetisch en technologisch materiaal dat in zeer veel houtkleuren en dessins verkrijgbaar is. Hierdoor kan de cabine uitstekend afgestemd worden op de kleuren van het interieur. Iedere cabine krijgt dan precies die sfeer en accenten die de klant wenst.

Wout Vugts van VSB Wellness: “Met deze Moods & Woods®-lijn zetten wij een trend waarop wij veel respons verwachten. De klant wil zelf een duidelijke inbreng want hij is grondig geïnformeerd over interieurvormgeving, lifestyle en wellness. Als servicegevoelige en zeer ervaren speler in de wellness branche anticiperen wij bovendien volop op de vraag om zich te kunnen differentiëren van anderen.”

Korte en lange golftechniek
Omdat een saunabeurt voor iedereen een andere behoefte invult, kunnen de infraroodcabines van Moods&Woods uitgerust worden met warmtestraling op basis van hetzij de korte golftechniek hetzij de lange golftechniek. Voor de korte golftechniek ontwikkelde VSB Wellness met elektronicaconcern Philips eerder reeds de ‘Direct Heat®’. Die straling heeft een betere dieptewerking en is ideaal voor klachten aan spieren of gewrichten. De korte golfstraling zorgt hier dus voor een heilzaam en verkwikkend effect. In de lange golf-infraroodcabine wordt de warmte overgebracht door verwarming van de lucht. Met het transpiratievocht verdwijnen afvalstoffen uit het lichaam, waardoor het zowel een verkwikkende als zuiverende werking heeft op het lichaam.

Voor particulier en projectmarkt
Dit Moods&Woods®-concept is zowel bedoeld voor de particulier als voor de professionele wellness branche. VSB ontwerpt, produceert en installeert. Los van deze lijn kan men bij VSB Wellness, in standaarduitvoering of op
maat, uiteraard ook terecht voor de traditionele Finse sauna’s (blokhut of panelencabine), voor buitensauna’s, combi sauna’s (Fins+infrarood), tot zelfbouwpakketten toe. Een sauna kan ook verwerkt worden in het ‘Wellness Wand’-concept van VSB die sauna, stoombad en douche verenigt in één eigentijds, strak concept.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist