Technogym Wellness Ball

eindeloze trainingsvariaties

De Wellness Ball van Technogym biedt oneindig veel mogelijkheden als het gaat om trainingsvariaties, maar is tevens een perfecte ‘stoel' voor op kantoor. Door de Wellness Ball toe te voegen aan je trainingschema worden niet alleen de spieren versterkt, maar ontwikkelt men ook de mogelijkheid om de spieren te neutraliseren en stabiliseren.In balans met de Technogym Wellness Ball
De Technogym Wellness Ball ‘forceert' de gewrichtsspieren te stabiliseren. De bal kan gebruikt worden tijdens trainingen en als (bureau)stoel. Het resultaat is een betere balans, coördinatie en houding. Door de Wellness Ball regelmatig te gebruiken wordt het lichaam flexibeler en stabieler.

Technogym
Technogym levert een indrukwekkend assortiment van design luxury fitness apparaten voor professioneel en thuisgebruik. De industriële vormgeving in combinatie met innovatieve hi tech solutions vormen de basis van de succesformule van Technogym. Alle apparaten garanderen veiligheid, zijn geruisloos en gebruiksvriendelijk.Technogym wordt wereldwijd verkocht in meer dan 100 landen en heeft 1250 werknemers in dienst.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist