Technogym loopband

RUN Personal

Technogym presenteerde op Salone Del Mobile - de meest belangrijke designbeurs van Europa - de nieuwste loopband RUN Personal. Innovatieve Technogym technologieën worden gecombineerd met uniek design van de Italiaanse designer Antonio Citterio. De RUN Personal is een revolutionair product voor zowel de ‘wellness-' als de designmarkt.Aantrekkelijk design

De RUN Personal is zonder twijfel een van de meest geavanceerde Home fitnesstoestellen van dit moment en combineert wellness en design op een inspirerende manier. Mede door het gebruik van high tech en high quality materialen is de RUN Personal uniek in zijn soort. De functionele aspecten zijn het resultaat van 25 jaar ervaring, die Technogym heeft vergaard door het trainen van meer dan 20 miljoen mensen wereldwijd waaronder ook alle professionele atleten van de afgelopen Olympische Spelen. Het design is van de hand van de Italiaanse designer Antonio Citterio die tevens verantwoordelijk is voor het design van de alom geprezen Kinesis Personal van Technogym.

Interactief systeem
Door het gebruik van glas en aluminium heeft de RUN Personal een moderne designlook. Het interactieve systeem is geïntegreerd in een 19''inch multimedia scherm met Ipod/Iphone aansluiting en geeft de gebruiker de mogelijkheid eigen muziek en video's direct op het scherm af te beelden. De RUN Personal is zeer gebruiksvriendelijk en dankzij de ‘smart key' van het Technogym Wellness Systeem kan iedereen de loopband opstarten met het persoonlijke trainingsschema.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist