Technogym designhometrainer

Recline Personal

Wellness Company Technogym presenteert een nieuwe trendy designhometrainer met 15-inch touchscreen en internetverbinding. Met de Recline Personal, die bij uitstek geschikt is voor de thuismarkt, is het mogelijk om tijdens workouts te werken en ontspannen. Gebruikers kunnen via het innovatieve touchscreen internetten, televisie kijken en radio luisteren. Ook iPhones, iPods en usb-apparaten kunnen op de hometrainer worden aangesloten. Recline
Personal bevat een serie veelzijdige trainingsprogramma's.De Recline Personal is de nieuwste aanwinst binnen Technogym's Personal Line, ontworpen door de Italiaanse designer Antonio Citterio. Deze exclusieve productlijn wordt gekenmerkt door design en comfort, karakteristieken die tot uiting komen in de look & feel van de nieuwe Recline Personal.

Onbegrensde mogelijkheden
De hometrainer beschikt over een gebruiksvriendelijk hardglazen VISIOWEB 15-inch touchscreen. Via de apps op het screen kunnen gebruikers gamen, mailen, chatten, tv kijken en diverse trainingsprogramma's volgen. Het toestel is compatible met iPhone, iPod en usb-apparaten en biedt toegang tot honderd radiozenders.

Design en comfort
De zitting en rugleuning van Recline Personal zijn ontworpen door de gerenommeerde meubelfabrikant Vitra. Gebruikers zijn daarmee niet alleen verzekerd van een stijlvolle hometrainer, maar ook van een comfortabele en verantwoorde houding tijdens het bewegen.

Bewegen in eigen omgeving
Om een gezonde maatschappij te creëren wil Technogym consumenten de mogelijkheid bieden om te bewegen en sporten in eigen omgeving. Op basis van deze gedachte ontwikkelde The Wellness Company haar Personal Line, die bij uitstek geschikt is om in eigen huis comfortabel te trainen met vernieuwende designapparatuur. Nerio Alessandri, oprichter en president van Technogym: "Welzijn wordt bereikt met voldoende lichamelijke beweging, gezonde voeding en een stressvrije geest. Het is een way of life, waarvan steeds meer mensen de vruchten plukken. Technogym helpt hen daarbij. Recline Personal biedt de mogelijkheid om tijdens het sporten te werken of ontspannen, dat stimuleert mensen om dagelijks te bewegen."

Personal Line bevat behalve Recline Personal ook Kinesis Personal, een trainingswand waarmee meer dan 200 kracht-, balans- en flexibiliteitsoefeningen kunnen worden uitgevoerd, en de interactieve designloopband Run Personal.

Recline Personal is leverbaar vanaf november 2011.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Wellness?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist