Sunspa Benelux

Open (deur)dagen 7, 8 en 9 september 2012

Voor iedereen die interesse heeft in een bubbelbad/jacuzzi ®/buitenspa, of voor iedereen die wilt weten hoe een buitenspa eruit ziet, werkt, ligt kan een van deze drie dagen geheel vrijblijvend komen kijken bij een van de showrooms in Nederland of België.

Deze dagen staan in het teken van een ‘kennismaking’ met uw droomspa.
Compacte, luxueuze, mooie kleurstellingen spa’s, ook nieuwste snufjes voor de spa’s, alles kunt u bezichtigen in een van de showrooms onder het genot van een hapje/ drankje.

Deskundige verkopers kunnen u het haarfijne uitleggen hoe de spa werkt, wat u daarvoor nodig heeft, welk onderhoud u eraan heeft om een spa bij te houden, waardoor u dagelijks kunt genieten van uw spa in eigen tuin of op eigen terras.

Wellness at home. De trend voor 2012 is de vraag naar Wellness in eigen tuin. Hetzij eigen fitness apparatuur thuis, een eigen jacuzzi of (I.R.) sauna met een relaxruimte of wel eigen loungeplek. Puur om de ontspanning en de rust op te zoeken of te vinden. Deze trend gaat zich verder uitbreiden Anno 2013. Sunspa maakt wellness betaalbaar voor haar klanten, naast een persoonlijke service op maat.

Het weekend van 7, 8 en 9 september 2012 staat helemaal in het teken van en voor onze klanten! Kom dit feestelijk weekend naar een van onze vestigingen Gent, Maaseik, Mechelen, Oostende, Poppel of in Nederland Abcoude, Almere, Apeldoorn, Barendrecht, Breda, Joure, Haaksbergen, Tynaarlo. Mocht u uw droomspa gekozen hebben, heeft Sunspa Benelux voor haar klanten een hele mooie ACTIE deze 3 dagen! Dus kom met uw gezin, vrienden, familie, kennissen naar een van onze Sunspa vestigingen! De koffie staat voor ú klaar!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist