Sunspa Benelux

succesvol op Tuinbeurs Tuin & Bloem

Sunspa Haaksbergen/Apeldoorn stonden op de grootste outdoor Tuinbeurs Tuin & Bloem van de Benelux.Vrijdag 13 juli was alweer de 19e editie van de Tuinbeurs Bloem en Tuin, te Nuenen.
Het jaarlijkse grootschalige evenement vond plaats op het prachtige landgoed Gulburgen van 13 juli t/m 22 juli 2012. Dit openlucht-tuinevenement was buitengewoon interessant voor zowel bescheiden tuinliefhebbers als voor hartstochtelijke tuinfanaten

Exotische planten, kleurige bloemen, comfortabele tuinmeubelen, trendy inrichting en verrassende accessoires waren dé ingrediënten voor dit toenemende buitenleven. Bloem en Tuin is puur en alleen gericht op de tuin, bijzondere, kleurige bloemen, uitheemse groene planten, maar ook eigentijdse tuinmeubelen, kunstwerken, design, originele accessoires en showtuinen leveren ontelbare ideeën en producten voor uw eigen tuin.

Maarten Nijkamp stond met een stand van maar liefst 150 vierkante meter zijn luxueuze buiten Jacuzzi ®en trendy infraroodsauna assortiment tentoongesteld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist