Sunspa Benelux spa's

Voorzien van de beste besturingssytemen

De spa's van Sunspa Benelux zijn gemaakt van de beste (Amerikaanse) materialen en onderdelen. Zo zijn alle spa modellen voorzien van een Balboa ® besturingssysteem. Balboa staat wereldwijd bekend als leverancier van de beste besturingssystemen voor spa’s / Jacuzzi’s.

Het toonaangevende en innovatieve Balboa Water Group maakt het nu mogelijk om uw spa / Jacuzzi ® op afstand te bedienen. De ontwikkelde applicatie (app), geschikt voor de iPhone ®, iPod touch ® of iPad ®, biedt vele mogelijkheden:

-Toegang en controle van uw spa / Jacuzzi ® vanaf uw iPhone ® 3G - 3GS - 4 - 4S, iPod touch® of iPad ® - iPad 2G. Vereist met iOS 4.0 of nieuwer. *
-Overal in / rondom huis de controle over uw Spa / Jacuzzi op elk moment van de dag. Stel de temperatuur, pompen, verlichting, blower en filter in met één druk op de knop
-Programmeerbare filtercyclus rechtstreeks vanaf uw iPhone ®, iPod touch ® of iPad ®Snel en gemakkelijk te gebruiken

Wilt u met uw partner, familie of vrienden heerlijk genieten van uw spa / Jacuzzi. Deze app zorgt ervoor dat u overal in huis uw bad kan bedienen. U kunt de Balboa applicatie gratis downloaden in de App Store.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist