Sunspa Benelux bubbelbaden

Napoli ESP 2400 1 MD

Sunspa Benelux is uitgegroeid tot wereld marktleider in de buitenspa's, bubbelbaden oftewel in de volksmond genoemde jacuzzi's ®.Sunspa biedt haar buitenspa's en infraroodsauna's aan van USA top kwaliteit met o.a. Aristech en Balboa. De klant kan zich wanen in een eigen wellness omgeving in eigen tuin met deze producten wat niet geheel onbelangrijk is tegen een betaalbare prijs! De corebusiness van Sunspa Benelux richt zich op de buitenspa's. Infraroodsauna's is meer een seizoensgebonden product; vooral in trek nu de wintermaanden wederom van start zijn gegaan.

Beide producten zijn voornamelijk populair bij sporters, mensen met reuma of rug, schouder en/of nek-klachten of mensen die gewoon willen relaxen en ontspannen in eigen tuin/ op hun dakterras en de stress willen ontduiken van hun sleur of van werk.

Sunspa Benelux werkt samen met een professionele externe partij, zij leveren de spa's en deze worden volledig geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt door Spa Service Nederland te Roosendaal. Zij hebben al geruime 15 jaar ervaring met het plaatsen en leveren van o.a. Sunspa baden. De klant heeft er dus geen omkijken naar, en hoeft alleen maar te genieten in zijn eigen buitenspa.

De pricefighter van Sunspa Benelux is de Roma 2800 2 CL, inclusief ledverlichting en led jets, corner lights, 4 pop up speakers, radio/cd speler en aansluiting MP3/Ipod, 2 ruime ligplaatsen en 4 ruime zitplaatsen (waarvan 1 nek/schoudermassage). Zeer ruim bad, waar wel ruimte en plaats voor nodig is, maar een bad waarin de klant gegarandeerd optimaal kan genieten en ontspannen in deze luxe hydromassage uitvoering.

De klanten kunnen terecht bij hun dichtstbijzijnde Sunspa vestiging en zullen geholpen worden door een van hun professionele en vakkundige verkopers binnen de franchiseondernemingen.
Sunspa Benelux staat voor prijs, kwaliteit en vooral service. Deze hebben zij zeer hoog in het vaandel staan

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterren­specialist
Vind uw 5-Sterren­specialist